Sexlegetøj fyldt med vibrationer

19 oktober 2017 Camilla Skøtt
Sexlegetøj fyldt med vibrationer

Er du til frækt legetøj, der vibrerer på livet løs? Vibratorer fås i alle de farver, former og størrelser, du kan drømme om, og der er med sikkerhed også én, der kan stimulerer dig. På https://www.belugi.dk får du prisgaranti, diskret levering og en god kundeservice, og hvis du ikke ved, hvilken model du skal købe, så hjælper sexshoppen dig på vej med denne liste over de mest populære vibratorer i øjeblikket:

1) Satisfyer Pro er en nyudvikling af den klassiske vibrator. I stedet for at stimulere klitoris gennem berøring, så stimulerer denne vibrator ved hjælp af pulserende trykbølger, der giver en helt anden og nydelsesfuld oplevelse, end du er vant til. 

2) Rocks Off bullet vibrator har vundet testen som verdens kraftigste minivibrator, og det er en vibrator, der i den grad fungerer. Samtidig er den diskret og lækker at se på, og den kan uden problemer være i håndtasken eller i kufferten.

3) LELO Ora 2 er en vibrator, der stimulerer klitoris med en kombination af pulseringer og hvirvlende bevægelser. Den frække oralsex stimulator er smuk, blød og behagelig, og så passer den lille størrelse perfekt i håndtasken.

Alle tre produkter finder du med prisgaranti hos Belugi, der både sender hurtigt og diskret.

 

Flere Nyheder