Sådan finder du en ny og god frisør

05 januar 2022 Steffen Pedersen

advertorial

Hvis du er på jagt efter en ny frisør, så er du kommet det helt rette sted. Vi vil nemlig hjælpe dig med, hvordan du finder en god frisør i dette indlæg. Man vælger nemlig ikke bare en tilfældig frisør ud af det store udbud, som der er. Man skal gerne have lidt tillid til den frisør, der skal klippe en. Derfor kræver det lidt research fra din side, når du skal finde en frisør. Læs med her, og bliv klogere på, hvad du skal lægge mærke til, når du skal finde en ny frisør.

 

image

 

1. Har frisøren et godt ry?

Det er vigtigt at undersøge, om frisøren har fået gode anmeldelser og generelt har et godt ry blandt nuværende som tidligere kunder. Hvis du udelukkende kan finde anmeldelser fra tidligere kunder, der ikke har været tilfredse med resultatet, så er det bedst, du finder en anden. De fleste frisører har også sociale medieplatforme, hvor du kan se eksempler på de hårstylinger eller klipninger, de kan tilbyde. 

 

2. Hvor meget erfaring har frisøren?

Erfaring er vigtig, når leder efter en ny frisør. En mere erfaren frisør vil kunne give dig de bedste tips til at vedligeholde dit hår eller, hvilken frisure der passer bedst til din ansigtsform. En erfaren frisør vil være helt komfortabel i sine arbejdsmetoder, og ved hvad der fungerer for forskellige hår typer. En frisør, der har arbejdet i mange år i den samme salon har også større sandsynlighed for at have opbygget et godt forhold til denne salon og har muligvis også stamkunder.

 

3. Lytter frisøren til det, du ønsker?

Det er vigtigt, at frisøren lytter til, hvad du ønsker. Alle har deres egne præferencer for, hvordan de gerne vil have deres hår klippet, så det er vigtigt, at frisøren lytter opmærksomt og giver forslag til, hvordan du kan style dit hår. Hvis du kender nogle, der har været hos den pågældende frisør, så kan du høre dem ad, om de har været tilfredse med kundeservicen, og om han/hun var god til at lytte til dine ønsker.

Flere Nyheder