Man skal ikke blindt sige ja til alt fra et vikarbureau

10 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Et vikarbureau ved selvfølgelig godt, hvad de har af arbejdspladser, som de kan tilbyde til arbejdssøgende, men derfor kan det godt være, at de ikke lige har lavet dybdegående eller nylig research ved stedet, eller de ikke har fået kigget nærmere på de klager, de har fået fra stedet.

Nogle gange er det nogle enkeltsager, hvor det er arbejdsgiveren, der har en god sag, men hvis det er mange, der rammer arbejdspladsen, så er der måske noget om det.

Så de kan have travlt ved vikarbureauet, hvor der lige kommer noget arbejde, der passer til dig, men de kan ikke lige at informere dig specifikt om stedet.

Og du søger arbejde næsten desperat, eller også er du ny i faget, så du hopper på alt det, som du kan få – men det skal man ikke bare gøre i blinde.

vikarbureau

Det er ikke alt fra et vikarbureau, der er værd at gå efter

Det er lidt spild af ens tid at være et sted, hvor man slet ikke skulle have været til at begynde med, og selvom man kan få gode penge ud af det, så føler man ikke, det er et sted, man trives.

Alt dette kunne man have undgået, hvis man lige havde undersøgt arbejdspladsen nærmere, eller hvis man havde spurgt vikarbureauet, om de har noget nærmere og ny information om stedet, der ikke bare er deres standardoplysninger.

Nogle gange skal man selv foretage den indsats, og selvom det kan ende med at tage lidt tid, og der måske er en anden, der får tjansen foran en, så er det bedre, man sikrer sig på forhånd, at man ikke ender med at være et sted, som man ikke kan lide at være ved.

Det er en måde at helgardere sig på, og det er måske ikke noget, man overvejer til at starte med at gøre, men det lærer man med tiden at gøre.

Flere Nyheder