Køb Bell Add online hos landberg.dk

03 maj 2017 Astrid Pedersen

Hos landberg.dk finder du et stort og varieret udvalg af motorolie til biler, motorcykler og både, reservedele, som passer til de fleste bilmærker og -modeller på markedet, samt andet nødvendigt tilbehør og materiel. Med andre ord. Alt til dit motoriserede køretøj, uanset om du leder efter tilbehør, reservedele eller rengøringsudstyr til plæneklipperen, knallerten, motorcyklen, båden eller bilen.

Landberg.dk tilbyder tilbehør og reservedele til priser, der ligger langt under de priser, du finder hos fysiske forhandlere, for eksempel på tankstationer eller hos mekanikeren. Der er store fordele forbundet ved at købe reservedele, motorolie og rengøringsmidler til bilen online fremfor på tanken eller hos den mekaniker, som skal montere reservedelene – mekanikeren vil ofte tage overpris for reservedele og andet tilbehør oven i sin faste timeløn.

Samtidig kan det godt være svært at hitte rede i, hvilken reservedel du skal bruge til præcis din bil eller motorcykel. Hvem kender for eksempel produktnummeret på det tændrør, der passer til din bils motor – og hvem har specifikationerne til drivremmen i hovedet?

Hos landberg.dk kan du gøre brug af den smarte nummerpladesøger, som dykker ned i det centrale nummerplade register og finder mærke, model og årgang for netop din bil. Efterfølgende sorteres resultaterne, så du kun får de produker at se, som er relevante for dig og din bil. Nemmere bliver det simpelt hen ikke – indtast din nummerplade i nummerpladesøgeren hos landberg.dk og find reservedele, autopærer, motorolie, additiver, sprinklervæske og meget andet, som passer til nøjagtig din bil!

Hos landberg.dk finder du, foruden reservedele, alle typer rengøringsmidler og produkter til bilens vedligehold. For eksempel kan du finde diesel additiver fra Bell Add, som påføres tanken direkte forud for tankning. Det er super nemt at vedligeholde sin diesel motor med Bell Add diesel additiv. En enkelt påfyldning på en halv deciliter pr 50 liter diesel rækker til at sikre, at indsprøjtningssystemer, tank og brændstofsystem, ventiler og ventilsæder, forbrændingskammer vedligeholdes og renholdes. Du slipper for startproblemer, aflejring af sod og koks – og de irriterende ophobninger af kondensvand og deraf følgende tæring i tanken. Ved de første optankninger fjerner Bell Add diesel additiv ydermere eksisterende aflejringer i tanken. Der er en grund til, at de professionelle i brancher, der gør brug af dieselmotorer i deres daglige arbejde – for eksempel landmænd og taxivognmænd – sværger til Bell Add diesel additiv.

Det er aldrig for sent at starte med at bruge diesel additiv fra Bell Add – og når du køber den online i webshoppen hos https://landberg.dk/additiver/bell-add, er der penge at spare!

 

Flere Nyheder