God kvalitet og rimelig pris ved gulvslibning

24 februar 2019 Tina Høy
God kvalitet og rimelig pris ved gulvslibning

Overvejer du at få gjort noget ved dine slidte gulve, da de er blevet lidt for grimme at se på? Det vil shine hjemmet gevaldigt op at få slebet de værste ridser væk og få en flot efterbehandling af gulvene. Måske er det kun spisestuen, der har brug for det, hvis I kører stolene ind og ud flere gange om dagen, eller i stuen hvor børnene hakker med legetøjet.

God service, kvalitet og rimelig pris

Hvis du søger på gulvfirmaer, vil du nok bemærke, at priserne varierer meget, især i Hovedstaden. Der er vel bare meget konkurrence, så hvorfor ikke vælge det billigste gulvfirma? Det gulvfirma, der tilbyder en meget lav fast pris, har ikke set eller hørt om dit gulvs stand og vurderet, hvad der skal til for, at du får et godt resultat.

Hvis du vil sikre dig det flotteste gulv, bør du vælge et gulvfirma som GulvKanonen, der taler med kunden om, hvad de ønsker, før de giver et tilbud på, hvad det vil koste af få slebet og efterbehandlet gulvet. GulvKanonen kan give et tilbud telefonisk, og de vil først få afklaret, hvordan dit gulv ser ud nu, om det skal slibes, høvles eller poleres (i forhold til det resultat du ønsker), og hvilken efterbehandling dit gulv skal have. Hvis der opstår uforudsete komplikationer, gælder den aftalte pris stadig. GulvKanonen går meget op i, om du som kunde er tilfreds – også fordi de lever af tilfredse kunder, og det ses på Trustpilot.

GulvKanonens professionelle gulvfolk og gode kvalitet i arbejdet er ikke lig med, at deres priser er meget høje, da de ønsker at være det gode og lokale gulvfirma, alle har råd til. Dette gælder også København. Selv om firmaet har travlt, kan de hjælpe dig inden for en kort tidsfrist. Og de har arbejdet med alle typer boliger, både lejligheder, huse m.fl.

 

 

 

Flere Nyheder