Find en køjeseng i top kvalitet online

17 februar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Skal børneværelset i dit hus eller i din lejlighed indrettes med optimal udnyttelse af den plads som er til rådighed? Så bør du overveje at installere en køjeseng eller en højseng. Hvorfor kan du læse mere om i det følgende.

Skab gulvplads med en køjeseng eller højseng

Hvis flere børn deler samme værelse er det smart at indrette børneværelset med køjesenge. På den måde kan du nemlig spare rigtig meget plads.

Hvis børnene skulle have en almindelig seng hver især ville hele gulvet hurtigt blive dækket. Med køjesenge får børnene ekstra gulvplads til leg og hygge.

Køjeseng

Skulle et barn flytte ud kan den nederste afdeling af en køjeseng omdannes til et ekstra legerum, eller måske benyttes til opbevaring, mens den øverste køje stadig får lov at stå. Så har man det der kaldes for en højseng. Og en sådan er stadig både praktisk og plads besparende.

Børn i alle størrelser elsker køjesenge

Dertil kommer at langt de fleste børn er vilde med køjesenge. Når man sover i køjeseng er det lidt lige som at være på lejrskole. For de større børn er det fedt at kunne kravle til køjs højt til vejrs, måske helt oppe under luftet. Og de mindste føler sig trygge i den nederste køje hvor storebror eller storesøster sover oven over.

Kan jeg selv bygge en højseng eller en køjeseng?

Selv om det kan være fristende selv at give sig i kast med at snedkerere kan det på det kraftigste frarådes selv at bygge en køjeseng eller en højseng. Det er nemlig meget vigtigt at sådan en anordning kan holde til lidt af hvert.

Derfor bør du altid købe køjeseng eller højseng hos en forhandler som kan stå 100% inde for produktets kvalitetsmæssige standard når det gælder sikkerhed og holdbarhed. Klik ind på littlehugs.dk og find din nye køjeseng eller højseng.

Flere Nyheder