Fantasifude hoppeborge giver motion og gode grin

19 marts 2017 Maria Andersen

Alle former for jumpaktiviteter er blevet utrolig populære i disse år og ikke uden grund. Hop giver kondi, styrker balancen, fremkalder grin og giver gode fællesoplevelser. Som bekendt kan trampoliner uheldigvis give skader nu og da, men hoppeborge, som dem Sjov & Lej lejer ud, er både bløde og runde samt godkendte, synede og ansvarsforsikrede. I disse hoppeborge kan både små og store give los i sjove badutspring. Det er en billig og nem måde at underholde mange mennesker på.

Hoppeborge til forskellige events 

Hoppeborge bruges i vidt forskellige sammenhænge. Det er selvfølgelig oplagt at bruge dem til skole-, elevråds- og fritidsfester, børnefødselsdage eller sportsarrangementer. Det er imidlertid heller ikke ualmindeligt at bruge hoppeborge til polterabend og slippe den barnlige sjæl løs hos gæsterne. Også til firmafester, der inkluderer de ansattes familier, er hoppeborge en stor succes, Hos Sjov & Lej kan du leje hoppeborge i mangfoldige størrelser, til forskellige aldersgrupper og med varierende aktivitetsmuligheder og temaer.

En hoppeborg er ikke bare en hoppeborg

Du kan naturligvis leje hoppeborge, der ganske enkelt er beregnet til at hoppe og boltre sig i, hvad de fleste børn elsker. Der er imidlertid også hoppeborge med balloner,  klatrepyramider, forhindringsbaner, pop up-effekter og rutsjebaner. Tænk over hvilke hoppeborgsaktiviteter, der vil passe bedst til dine gæster, og lej så den hoppeborg, der bedst matcher ønskerne. Husk også, at du kan få hoppeborge med alsidige temaer. Ønsker du et western- farmer-, pirat, Spiderman-, Gladiator-, jungle- eller Hello Kitty-tema? Kig på de flotte temaborge på Sjov & Lejs hjemmeside. 

Supplerende lege- og festudstyr

Ønsker du  at leje mere end en hoppeborg, kan Sjov & Lej også hjælpe med det. Du finder også Water Balls, Superjumpere og rodeotyre og -grise samt snackmaskiner. Fx kan du leje pølseristere, softice-, slushice- eller popcornmaskiner, hvis der skal være noget til gæsternes søde og salte tand. Det kan sætte prikken over i’et, at børnene kan få en snack og en forfriskning i pauserne, og så slipper du for også at skulle stå for en tidskrævende forplejning.

Leje og kontakt

Udlejningspriserne er meget billige. En del af hoppeborgene kan lejes for 800,- kr. for et døgn, og det er billigt, når man tænker på, hvor meget glæde mange børn kan have af sådanne hoppeborge i løbet af et døgn. Kig imidlertid på de produkter, du overvejer at leje, og læs om leje samt pris. Du er meget velkommen til at kontakte Sjov & Lejs hjælpsomme og kompetente kundeservice for yderligere information.

Flere Nyheder