Få alt at vide om ingefær

27 februar 2017 Cathrine F.

Hos Ingefærshots.dk er vi vilde med ingefær. Stængeknolden med den karakteristiske, stærke smag, kender de fleste måske som det gule tilbehør, man får til sin sushi. Når man først begynder at fordybe sig i ingefærs anvendelse vil man imidlertid opdage, at ingefær er en yndet ingrediens i en verden af spændende kager, brød, varme retter og kølige drikke. Vores hjemmeside guider dig til nye, sunde smagsoplevelser med ingefær som omdrejningspunkt.

Fra Asien til det danske køkken

Ingefær menes at stamme fra Sydøstasien, og kan i dag primært findes i det indiske og kinesiske køkken. Resten af verden har dog også fået øjnene op for fordelene ved stængelknolden, og den har allerede været en yndet ingrediens i det danske køkken gennem mange år.

Ingefær har en stærk og karakteristisk smag, som kan fyre op for ethvert måltid – hvad enten den anvendes i maden eller i drikkevarerne. På vores hjemmeside vil vi løbende lægge nye og spændende opskrifter op, både juiceopskrifter og madopskrifter – alle naturligvis med ingefær. Vi håber at inspirere til nye måder at bruge ingefær i køkkenet på, så du også kan opleve den fulde glæde ved knolden fra Asien.

Sund og helende ingrediens

Ingefær har været en fast del af naturmedicin gennem tusindvis af år, og har ikke mistet sin helende kraft fra generation til generation. Ingefær kan både virke helbredende og lindrende, og anvendes bl.a. til mennesker der døjer med fordøjelsesbesvær, kvalme, betændelse og diarré, samt som supplement til behandlinger af diabetes, tarmkræft og hjertekarproblemer.

Hemmeligheden bag effekten af ingefær er endnu ikke 100% kortlagt, men det rige indhold af vitaminer, mineraler og stoffet gingerol spiller en afgørende rolle i knoldens helende egenskaber. Ved at gøre ingefær til en fast del af din kost, vil du gøre din krop en stor tjeneste. Hos Ingefærshot.dk er vi altid klar med gode råd til dig, der vil i gang med dit første ingefærshot.

Flere Nyheder