Europa med Mollerejser

17 januar 2017 Amalie

Når man skal finde sit næste rejsemål, og går på opdagelse i det uendelige internet, kan man hurtigt fare vild. Internettets mange muligheder er for det meste en god ting, men det kan også hurtigt sluge tiden, og man kan nemt komme til at bruge en hel dag på at læse om destinationer, eller søge på utallige sider efter svar på et enkelt, specifikt spørgsmål. Dette rod kan være nok til at gøre hele planlægningen aldeles uoverskuelig. I denne situation kan det derfor være godt at vide, hvor man skal klikke hen for at finde en side, der er gennemskuelig og let at navigere. 

En eksempel på en sådan side er http://mollerejser.dk/. Siden introduceres som værende drevet af kvinden Louise Nielsen – Molle, som hun kalder sig selv – som selv brænder for at rejse, og derfor har valgt at starte mollerejser.dk for at kunne vejlede andre, der ønsker at opleve verden. Molle er åben overfor spørgsmål, og dette er blot en af de ting, der gør siden optimal til inspiration. Man ved, hvem der står bag, og man kan komme i kontakt til vedkommende, hvis man har brug for uddybende forklaringer til en af artiklerne, eller hvis man har et spørgsmål, der ikke bliver taget fat i på siden. 

Mollerejser.dk handler især om rejser rundt i Europa, men man kan på siden også læse lidt om andre rejsemål, eksempelvis Cuba og Thailand. Siden er dejligt let at navigere, med en kategori dedikeret til de forskellige rejsemål, hvorfra man kan klikke sig videre ind på overskrifter om de enkelte rejsemål og læse mere i detaljer om stedet. Eksempelvis kan man læse om Grækenland og de mange oplevelser, en rejse hertil giver mulighed for. 

Grækenland er blandt andet kendt som det sted, hvorfra den moderne civilisation stammer; herfra fik vi blandt andet demokratiet. Mange kendte græske myter er den dag i dag stadig aktuelle og benyttes i moderne litteratur og kunst. Store bygningskonstruktioner, såsom eksempelvis Akropolis, vidner for alvor om den græske kulturarv, og er et absolut must-see i hovedstaden Athen. Udover dette mere pulserende storbyliv kan man også opleve det mere afslappede ø-liv, som Grækenland især er kendt blandt turister for. På de mange græske øer – mere end 2500 af stykkerne, for at være mere præcis – leves livet på en ganske anden vis, end vi er vant til herhjemme. Temperaturerne er høje og tempoet er lavt, især på de små øer, hvor der ikke er andet end strand, havn, et par hyggelige fisketaverner og det ugentlige marked at stresse over – med andre ord, intet. Det er det optimale rejsemål for de, der ikke gider storbyferie, men i stedet ønsker at slappe af med en bog dagen lang og sidde under stjernerne i det milde klima og spise friskfangede fisk om aftenen. For de unge findes dog alternativet i form af de større ‘festøer’, hvor tempoet er højere og natten lang – så der er altså noget at lave for alle aldersgrupper. 

Flere Nyheder