Cuba

17 maj 2017 admin
Cuba

Det allerbedste, du kan gøre for din online baserede virksomhed, er at sørge for, at din SEO er optimal. Din webshop eller website vil, uanset hvor gode og billige dine produkter og services er, aldrig blive fundet via søgemaskinerne hvis du ikke sørger for, at de er optimerede for søgning og målrettet dit publikum.

 

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization. På dansk betyder det “søgemaskineoptimering”, og er en papraply betegnelse for alle de tiltag, der er nødvendige for at din website eller webshop kommer til at ligge øverst i søgeresulateterne på søgemaskinernes resultatsider. Dette er meget vigtigt, da alle undersøgelser viser, at kunderne ikke er tilbøjelige til at vælge de links, der ligger under top fem i for eksempel Googles resultater, når de søger på et bestemt ord eller en bestemt sætning. Hvis din side ligger på side to, er chancen for, at kunderne vil gå ind på den, minimal. Og så får du ingen leads, og ingen konverteringer – og så har du i yderste konsekvens ingen forretning.

 

Søgemaskiner som Google, Yahoo og Bing er de primære indgangsdøre til din web baserede forretning. Den kan være nok så flot sat op, men ingen får øje på den, hvis du ikke sørger for at være synlig på Google. Og derfor er SEO vigtig.

 

SEO kan deles op i onsite SEO og offsite SEO. De to dele skal naturligvis spille sammen på en meningsfuld måde, men det betyder ikke, at du ikke kan klare en stor del af din SEO selv. Du kan for eksempel optimere din website eller webshop til at være enkel at anvende – det sal være nemt at købe dit produkt eller din ydelse. Vi plejer at sige, at din “customer journey” skal være gnidningsfri. Dette er basis for enhver type konvertering. Hernæst skal du kigge på dit indhold – er dine tekster relevante for produktet eller ydelsen? Nævner du dine ønskede søgetermer ofte nok i brødteksten, så søgeords frekvensen bliver høj? Har du sat meningsfulde tags på alle dine billeder, så søgemaskinerne også kan “læse” dem?

 

Kan du svare ja til ovenstående, er du allerede nået et langt stykke. Og klikko.dk kan hjælpe dig resten af vejen mod optimal SEO ved at sørge for, at også din offsite SEO er perfekt. Med flere af landets førende SEO eksperter i staben samt et stort blogging netværk garanterer Klikko.dk dig stærke og troværdige backlinks, som kan hjælpe dig til tops på Google – hurtigt og effektivt!

Flere Nyheder