Cuba

Cuba

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Cuba er et helt fantastisk rejsemål, uanset om du er på udkig efter dit næste store eventyr, eller blot har brug for at komme til en eksotisk oase for at slappe af. Med sine smukke hvide sandstrande kan Cuba forføre enhver, og man vil med garanti forelske sig i den skønne kultur med det samme. Befolkningen repræsenterer en kærlighed til livet, til dansen, til maden, til hinanden og til festen. Man vil opleve et rigt byliv med musik og farver, som fylder alle tilstedeværende med en helt særlig rus og glæde. 

Cuba er den største af de caribiske øer, og her er over 300 strande at vælge imellem. Den skønne natur der omkranser byer og landsbyer landet over er heller ikke at kimse ad – man kan både opleve storslåede dale og regnskove samt smukke vandfald. Derfor er Cuba også et oplagt rejsemål, hvis man ønsker en aktiv ferie med vandreture og oplevelser i naturen i massevis. Desuden findes der et utroligt rigt dyreliv, som der er gode muligheder for at opleve på nært hold. I Hovedstaden Havana får man straks fornemmelsen af at være trådt flere årtier tilbage i historien. De falmede men smukke og dramatiske historiske bygninger står og vidner om en tid der var engang, alt imens de gamle amerikanske biler kører i massevis i de travle bygader. Havana byder på en helt særlig stemning, som man ikke finder noget andet sted i verden. 

Hos http://www.hannibal.dk/ kan man få skræddersyet sin rejse til Cuba, så den bliver lige præcis som man drømmer om. Desuden kan Jesper Hannibal rejser være behjælpelig med overnatning hos en lokal cubansk familie – en oplevelse, der giver den rejsende lov til at opleve kulturen på meget nært hold. Ofte kan man endda være så heldig at blive budt på aftensmad hos familien man bor hos.